länge sen

hej nu har jag varit dålig på att uppdatera igen,
nu sitter jag o lilla sessan här o väntar på att almas mormor ska höra av sig så att vi kanske skulle göra nåt idag, får väl se vad det blir o när.....
annars såär det mesta som vanligt, gosar för alla slantarna med min lilla sessa=)
jaja ha inget mera att skriva vi hörs.

riktigt snorigt

hej på er.
jag ha haft min alec hemma här hela vecka för förkylning och feber, jag va glad för jag yckte att jag mådde jätte bra men nej nu har jga trillat dit med en sån förkylning som heter duga......
Lilla sessan har klarat sig från febern i allafall och det är ju tur det.
ja ja nu blir det soffan med min lilla sessa och bara MYSA.
ha de bra

äntligen

hej ida ha jag varit i stan en runda, shoppat lite o så, när jag kom hem så hade den äntligen kommit min telefon jag blev så glad. så nu sitter ja o försöker att lära mig den....................

nu är jag här igen

nu sitter jag här i bloggträsket igen fattar inte varför man hamnar här när man inte har något annat att göra.......
min lilla sessa blir hela 2 MÅNADER i dag fattar inte allt har gått så fruktansvärt snabbt. Det är lite otäckt faktiskt.
Alma fick besök innan idag hennes fastrar och hennes lilla kusin va här med presenter hon fick en napp hållare som sser ut såhär:

hon fick även en snuttefilt som ser ut såhär:
men den fick hon av sin farmor o farfar jätte fin och mjuk o go Tack så mycket alla.
Här kommer lite bilder på min lilla sessa som växer alldeles för snabbt om jag får säga vad jag tycker:



Ja det var de det.Jag måste säga att det har varit 2 helt UNDERBARA månader hittills och jag vet att det kommer alltid att vara underbart med min lilla sessa älskar henne sååååå! puss o kram på er.

försöker att planera lite......

hej på er. nu har jag suttit här framför datorn ett bra tag och försökt hitta tårtdekorationer till min lilla sessa som man kan ha på dopet, det finns ju hur mycket som helst men mna kan ju inte bestämma sig för vad man vill ha. Frågan är ju om jag orkar baka själv eller om mna ska beställa så att man slipper det???
Måste baka en i allfall mamma e laktosintollerant och min syster tål inte nötter så en får jag baka själv i allafall.
Men sen är ju frågan hur många man ska beställa? Jag ska in en runda tll stan imon o göra några ärende tänkte jag skulle kolla upp vad det kostar och hur många man behöver och så, så att man vet det, till er som undrar när det är dags så kommer det inbjudningar så ni behöver inte oroa er..... det kommer jag lovar.
Ja ja ska försöka leta upp nån god tårta so man kankse skulle kunna göra....? ååå jag vet inte vad jag vill.
Jag vill ju att det ska bli perfekt för det ska ju vara en fin dag så vill inte att nåt ska gå fel
Jaja ha de bra puss o kram!

snacka om att man blir sur......

pratade precis med tre dom skickade telefonen IDAG. dom lovade mig attd en skulle vara här nu faaan vad jag blir sur jag fattar inte varför dom inte hade skickat den innan.
ååå men hon sa också har du tur så kommer den innan fredag vadå tur den skulle ju varit här NU.
jaja hörs!!!!

mys i soffan.................

hej igen. Nu sitter vi här o bara myser. Hemkómna från mammas födelsedagskalas. Det va gott med semlor mums.
Nu sitter vi o myser i soffan och bara är......
Min kära sambo är förkyld och febrig så att jag får ha honom hemma imon o passa upp honom lite, det kan han förtjäna nu när han e sjuk=( Alma är ju som sagt va lite förkyld men hon har ingen feber än så länge i allafall jag hoppas att hon klarar sig ifrån de=)
Jaja ha de bra så hörs o syns vi puss o kram!

toppen...

hej igen.
nu är vi hemma o ha ätit lite, alma va jätte duktig hos läkaren, han tyckte att hon va jätte fin sa han, och allt var lanon o hon mådde som man skulle o allt va bara toppen som sagt va. men min telefon hade INTE kommit idag faaan jag som ville att den skulle komma...=( vad besviken jag blev men den kommeer kanske imorgon då=) nu kommeer snart alec hem så jag ska fixa lite middag sen bär det av på kalas ha de bra puss o kram!

hoppas......

goddagens. Idag ska min lilla plutta på sitt första läkarbesök...=) hoppas att allt e bra men det ska nog inte vara några problem förutom att hon har blivit förkyld=( synd att man som mamma inte kunde ta de ifrån dom när dom va sjuka så att man själv hellre va sjuk=(.
Sen får vi hoppas att min nya telefon kommer idag jag vill ju ha den nu=) Ikväll bär det av på kalas till min lilla mamma som fyller 48 år idag. Grattis lilla mamma.
jag tror att alma ska ha sin fina fest klänning i kväll då...=)
eller va tycker ni?

jo det får nog bli den=)
ha de bra så hörs vi puss o kram.

promenad....

hej igen.
Nu har vi varit ute o promenerat lite grann, o alma har ätit så nu lugger hon här o skrattar o jollrar lite, det är så mysigt när hon håller på så=)
Emma har varit här på en kaffe innan hon skule börja jobbat det va trevligt att få lite sällskap...=) tack tjejen.

såhär fin är jag i kjolen som mamma köpte till mig häromdagen...=)
puss å kram

väntar

hej nu sitter jag här framför datorn med en kopp kaffe, lilla bulan har däckat och ligger så mysigt och sover.Jag  sitter o väntar på alec han skulle komma hem på lunchen idag så han skulle ta med sig mc donalds så vi kunde äta det tillsammans...... mums.
Nu blev jag ju riktigt hungrig bara för det, nu ringer han o grågar vad jag ska ha....=) nu kommer han snart.
jag bulan och smulan ska gå en sväng sen i det fina vädret det är så härligt väder ute. ska gå en runda upp till asarum o ta ut lite pengar och posta lite brev. jaj vi ses o hörs sen. puss o kram

jippie ny telefon...=)

hej äntligen nu har jag beställt mig en ny telefon....joho......
denna blev det visst är den fin? och så är den lila rosa med kan ju inte bli bättre=)
en samsung touchwiz
den är ju hus snygg som helst den kommer troligtvis på måndag=)
ja ja ha en bra dag puss å kram.

denna dagen med gången......

hej på er.
Idag har man inte gjort så mycket man hinner inte med så jättemycket om dagarna nu förstår inte varför...=)
Anna va här innan en runda på en kaffe det var trevligt tjejen. Tänker på dig när du jobbar din SISTA natt måste kännas skönt va? ja ja nu blir det lite tv och sen sängen hörs i mån ha de bra
puss o kram!

lite bilder bara....



Bild 1: Ådi ligger och slappar i smulans soffa.
Bild 2: Mamma o Pappas hund när han va liten...=)
Bild 3:Min lilla älskling Gusten, men har bor hos mina föräldrar.
Bild 4: Såhär liten va min lille smulan när v hade  hämtat henne hon va inte så stor=)
Bild 5: Här va hon inte heller så gammal.
Bild 6:Smulan och Ådi ligger o myser, dom två är verkligen bästa polare.
Bild 7: Smulan ligger i hängmattan som finns på Ådis klätterställning.
Bild 8:Smulan hon är lite speciell när hon ligger och sover hon kan ligga hursomhelst och sova jag kna inte först det faktiskt.
Bild 9: smulan har fått något på halsen, haha
Bild 10: Ägg-röra hihi....

shopping med mormor=)

hej idag har jag o alma varit på stan med mormor o monika, trots att hon fortfarande är så lite så har hon kommit på hur man ska lurat sin mormor o monika på pengar...=) Monika köpte  st  jätte fina pyjamas till henne och mormor köpten en klänning med tillhörande byxor:

fin va? sen har ju lilla mamma med shoppat lite till sessan såklart:

En liten rosa kjol, jag kunde inte låta bli den var ju så guda söööt=)
Hittade även detta:

En body, en klänning och ett par strumpbyxor som hon kan ha ihop, det blev även en ny mössa och et par andra bodysar men jag orkade inte lägga upp bilder på allt.

Vi var även och fikade och såhär mysigt hade jag när mormor matade mig.
Så om man ska sumera dagen så har vi haft en mysig dag tillsammans med mormor och monika.
puss å kram!

stan....

godmorgon!
Idag bär det nog av in till stan så att alma får mysa lite med mormor o monika=)
Monika sa i lördags att hon inte hade träffat alma på ett tag så vi får väl se idag då. Morgonen har varit bra tycker jag det var inte alls så segt att stiga upp i morse det gick ganska lätt, Alma hon ligger o är JÄTTE trött men hon VILL inte sova  det är  ju så jobbigt att sova förstår ni=)hon somnar nog när vi går ut med vagnen. jaja ha det bra puss å kram.


..............

god kväll.
Idag har jag bara gosat en massa med min lilla sessa. Å gud vad det var härligt att få hem henne igen. Jag ska aldrig mera lämna henne jjag tyckte att det var hemskt. Jag förstår inte dom som klarar av att lämna hela tiden gud vad hemskt.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen jämte min lilla älskling å pussa han godnatt. ha de bra puss o kram


hej

idag sitter jag här o tänker "vad det verkligen värt att lämna henne för detta?"Såååå mycket folk det va på Harrys det var så jädra trång och klibbigt. Jag kom på att jag har nog GLÖMT hur det är ute, men det kommer att ta ett lååångt tag innan jag lämnar min lilla sessa igen. Men hon har haft det jätte bra hemma hos farmor o farfar hon har mesta bara legat och sovit och ätit. Hon kommer hem till mig för att kelas vid halv 12 LÄNGTAR. ha de bra puss på er.

usch....

usch nu är dagen här jag tycker att dte känns jätte jobbigt idag att lämna lilla hjärtat vi ska lämna henne vid 2 tiden för vi tänkte att vi skulle ta ett bad och bubbla med ett glas vin sen bär det av vid halv 6 tiden.
Hon kommer att få det bra hos farmor o farfar  såklart, men det är nog jobbit första gången eller ja det är nog alltid jobbit men första gången har man ju aldrig varit utan henne så det känns nog extra tung....=( "suck".
Så vi får väl se om det blir något Harrys idag eller om alec får åka hem med mig men jag ska verkligen försöka gå ut och verkligen försöka att ha roligt.
Ha de bra puss å kram!

allt jag nånsin kunnat önska........

jag har allt som jag nånsin kunnat önska mig. En helt UNDERBAR fästman och sambo och vi har fått en helt UNDERBAR liten sessa som är så guda god så det finns inget liknande. Vi har även en lite hund som är mera som en lite bebis och en riktig knas katt. jag bor i ett helt underbat hus som min darlig har bygg med lite hjälp vill säga.Jag kan inte komma på något mera som jag skulle kunna önska mig för nej JAG HAR ALLT JAG VILL HA!!!
precis så här söta är dom när dom ligger och myser i soffan mina två hjärtan=D

smulan ligger och sover jämte alma hon är så rolig den hunden...=D
jag mår lite dåligt inför morgondagen. det är så att jag o alec är bjudna på 50 års fest och sen bestämde vi att vi skulle gå ut en runda efter det för det va ju ett tag sen sist=)
Alma sks sova hos sin farmor o farfar och jag tycker att det känns jobbit att lämna henne jag mår SKIT dåligt känner sig som en skitmamma som bara dumpar över henne så...=( Men hon får ju de bra det är ju inte det. det är bara det att jag tycker det känns jobbigt att lämna henne. Vi får väl se hur det går om jag kommer ut eller om jag bara vill hem. Vi får se hur det går att dricka med har ju inte druckit snart på ett helt år så det återstår att se hur det blir, känns inte så illa att dricka alkohol nu i och med att jag inte ammar så är det inte farligt för lilla alma ju. Ja får väl göra som dom andra här  och försöka att sova lite så att man orkar med morgon dagen. puss på er!

en bra dag.....

hej på er. idag när jag steg upp 5 i 7 så trodde jag inte att det skulle bli en bra dag med tanke på att jag trodde at jag skulle vara skittrött.
men tro det eller ej så visade det sig att bli en bra dag och inte als någon trött dag. Anna och Emma kom hit vid 12 tiden och vi satt och pratade en massa (som vanligt) och sen så blev det ju så klart lite kel med=)

här har vi emma o lilla alma.=)

och här har ni VÄLRDENS LYCKLIGASTE mamma=)
Nej nu ska jag gå upp o lägga mig jämte min älskade i sägen och bara MYSA.
Ha det bra hörs säkerligen imorgon.puss o kram sov gott!

trött.....

vad är det för fel på en om man vaknar 5 i 7 och inte kan somna om???
Jag tror att det är något allvarligt för att jag brukar aldrig ha problem att soman om på morgonen.
här är en som är trött o sover i allafall.
åå är är ju bara så gooo!
jaja jag får väl sysselsätta mig med något roligt typ att tvätta eller nåt. Idag kommer tant anna tant emma och kanske tant jenna o ida. så idag ska det kelas....=) puss på er.

tre av mina älsklingar


Detta är tre av mina älsklingar det saknas bara en, men han är ju på jobbet=(
jaja ha de!

ensamt...

hej på er. idag är det lite ensamt här hemma. När alma kom så va pappa alec hemma 2 1/2 vecka sen va han sjuk en vecka sen jobbade han en vecka sen har han varit julledig ända fram tills idag. Så nu känns det lite lustigt att inta han är hemma. Men men jag vänjer väl mig men man har ju haft nån att prata med och nån att gå ut o gå med o lite sånt. Så det är lite tyst här hemma nu. Men det är ju snart helg igen då får jag ju ha honom hemma=) lilla sessan ligger och nanar så gott här jämte mig. Hon är så rolig nu för att hon har börjat att le jätte mycket hon är såååååååå guda söt när hon gör det. Det  är ju klart hon är ju alltid så i coh försig.....=) jaja vi får väl se vart vår dag tar sig hän.
Ha de bra pussar o kramar challe och lilla alma.

kallt ute idag.

hej på er. idag har vi varit och vägt lilla sessan. Hon vägde 4860g och var 56 cm lång. Hon har blivit en stor kicka nu. Hon växer så snabbt det är ju helt sjukt alltså. Men man vill ju att hon ska växa så klart men jag tycker att det är inte så länge sen man kom hem från bb. men det är ju snart 7 veckor sen. Sen efter det så va vi inne i stan hälsa lite på almas mormor o morfar. alec skulle hitta sig ett par byxor och kors i taket det gjorde han faktiskt med. Helt otroligt om jag får säga vad jag tycker.Nu blir det bara lite mys framför tv. Alec ligger och myser med lilla alma i soffan det ser så härligt ut så man kan sitta och titta på dom hur länge som helst för att dom är så guda söta.
ha de bra så hörs vi puss o kram!

inget att göra så här kommer lite bilder..........


jAG ÄLSKAR DETTA LILLA KNYTET ÖVER ALLT ANNAT I HELA VÄRLDEN.
man kan ju inget annat än att älska henne. Just nu ligger alma och sover likaså hennes pappa.
jag kanske med skulle försöka få mig lite sömn. man kan ju alltid försöka. ha de bra puss o kram på er!

lite bilder


Så här fin va min lilla sessa på nyårsafton. En blåsa som moster bettan hade fixat till henne.
Men allt firande gjorde att hon blev VÄLDIGT trött.....=)
Mamma va inte lika nyårsfin som jag hi hi.
Men mormor och jag va lika fina däremot.
Jag gillar att ligga o sova i min vagn, men min kompis SMULAN tycker om att ligga under.....=)
Ja det va lite bilder från mitt första nyårsfirande.
Ha de bra så hösr vi puss o kram o Gott nytt allihopa=)

RSS 2.0