länge sen sist....

hej på er alla. Nu är vi hemma igen, men bara på permission, ska dit igen på fredag och så ska dom kolla henne igen. det är bara att hålla tummarna att detta håller sig lungt nu vill inte dit igen.
Nu kommer lite uppdatering:
lördagen den 21 mars så var jag o alec uppe i församlingshemmet och skulle duka o fixa inför barndopet som skulle äga rum på söndagen, alma va hemma hos sin farmor o farfar, plötsligt ringer telefonen o det är almas farmor hon säger att ni måste åka in med henne för att hon har väldigt svårt att andas, o sdå är det så att vi var på jourcentralen här i karlshamn på fredagen och hon läkaren där säger att hon har lunginflammation på höger sida hon tar inga prover ingenting ger oss penicillin och skickar hem oss. Nu åter till lördagen vi ringer till karlskrona dom säger att vi ska komma direkt.  Vi kör dit påen nolltid. När vi kommer dit och upp till barnmottagningen så var alma alldeles vi i ansikter o läpparna var alldeles gråa. Läkaren säger ni ska få komma in på ett rum direkt, så vi fick ett rum och dom gav henne en massa mediciner som skulle hjälpa henne att andas lite lättare, hon fick även syrgasmask. Under nattens gång var det en kvinna som satt och vakade över henne hela tiden så att det inte skulle hända något men jag vågade inte sova ändå jag var ju så orolig o rädd att det skulle hända något. Men sen på söndagen så var inte läkaren nöjd hon tyckte att det inte
att det had eblivit så mycket bättre som hon hade hoppats på så hon skickade in oss på intensivavdelningen där hon hade någon sjuksköterska runt sig hela tiden där låg vi till måndagen sen fick vi ett nyt rum på infektionsavdelningen för det visade sig att hon hade dubbelsidig lunginflammation plus att hon hade dragit på sig detta sega rs-viruset. Ja så hon har fått inandningsmediciner o en massa annat och nu efter  10 hela dygn så sitter vi här hemma, fruktansvärt skönt att få komma hem till sitt eget, vi fick ju ligga inne på ett litet rum vi fick ju inte lämna detta för att hon hade dt viruset. Men det var så fruktansvärt att se mitt lilla söta hjärta ligga med apparater inkopplat och mask och slangar på sig det var det värsta jag hade sett, tyckte så synd om henne önskar att jag hade kunnat göra nåt åt att, att jag hade legat där istället.
Men nu är vi hemma har fått mediciner med oss hem som hon ska andas och lite sånt så det är ju bara att hoppas att detta kommer att försvinna snart. Och till er som skulle gått på barndop den 22 mars, jag lovar jag hör av mig när jag har kollat ett nytt datum.
ha det bra så hörs vi puss o kram.

vilken härlig dag

hej på er alla. Nu sitter jag här lilla sessan har somnat sover som en liten gris...=).
Hennes feber har gått ner och och hon är inte alls lika hängig nu som hon har varit. Det skulle ju vara typiskt nu till barndopet om hon inte skulle blir frisk, det är bara till att hålla tummarna. Har varit ute i det fina vädret och gått en lång runda upp till asarum, skulle inte på pastorexpeditionen och hämta nyckeln till församlingshemmet, dom ville att jag skulle göra det redan i dag för att dom visste inte riktigt hur det var med folk där uppe i helgen.
Var även inom ica och handlade lite pureer till lilla sessan som hon ska få lite smakprover på nu när hon är 4 månader. Vill ägna min lilla farmor en tanke, hon fick en hjärtinfakt i onsdagskväll så dom opererade henne direkt så nu ligger hon på sjukhuset, krya på dig farmor. Ikväll ska jag inhandla och fixa de lilla sista innan barndopet, och imorgon så får jag väl tillbringa den mesta tiden på församlingshemmet till att duka och sätta fram grejer och sådant. Men det ska nog gå bra. Det känns helt otroligt att det är barndop nu, när jag bokade det så tänkte man att det var så långt fram så det var ju ingen fara men nu är det här o det är om på dagarn, f-n vad tiden går fort alltså.
Om mindre än 4 timmar kommer min kärlek hem, det ska bli skönt det är så tyst och ensamt här hemma på dagarna när sessan ligger och sover.Det är skönt med lite sällskap ibland=)

Grattis till mamms lilla sessa 4 månader i dag, på denna bilden var hon bara 3 dagar gammal, tänk vad det går fort egentligen alltså. Men hon är det bästa som nånsin kommit in i mitt liv...=)Älskar henne mest av allt i hela världen,även om jag bara är 23...=) (ni som lästa inlägget om prästj----ln förstår vad jga menar.)
Ha de bar så hörs och syns vi puss o kram på er.

back on track

nu är jag tillbaka efter några hårda dagarn med maginfluensan inte jag rekomendera...=(
men nu är jag frisk men tyvärr så har min lilla sessa blivit febrig istället, tro att det kan var en tand på gång det ser så ut.
Men jag önskar att jag kunde ta febern ifrån henne. Men jag får lov att säga jag tycker att hon är jätte duktig, hon är inte det minsta tjurig eller så fast hon är alldeles snorig och har 38,8 i temp. Min duktiga lilla sessa. jag tycker att hon sover mest.När jag hade 38,8 så tyckte jag att jag var VÄLDIGT sjuk, men det är ju tur att hon inte är sån i alla fall.
Vi får bara hoppas att det inte håller i sig för det börjar nämligen närma sig lite barndop på söndag och jag vill ju inte att hon ska vara sjuk...=( det är ju så typiskt. Men det är ju bara att hålla tummarna på att det inte håller i sig så många dagar.Jag kan inte fatta att hon är 4 månader i morgon helt otroligt det går så snabbt, men man märker för varje dag som går att det händer något med henne det är riktigt roligt=)

4 månader helt otroligt...=) mammas lilla sessa.

.........

godkväll på er allihopa. nu sitter jag i soffan och halsen bara värker, vill inte bli sjuk, speciellt inte nu när det är barndop om ca en vecka....=(. Hade ju vait typiskt i så fall. Ny frilla blev det igår men det kommer bilder på den när det e stajlat det är det inte nu.som ni ser har det skett lite förändring på bloggen det är kära syster B som har varit i farten...=) tack syrran det är snajsigt. Tant emma har varit här på en kopp kaffe o lite sällskap idag tack för titten gumman det uppskattas=)
Ja ja ha det bra så hörs och syns vi kramar på er alla.

nu har jag nåt att skriva om...........

Prästen ringde för det första så väckte han mig, och för det andra så tycker jag att han var en liten aning otrevlig mot mig.
Han ville bestämma en tid så att vi kunde gå igenom inför barndopet. så tisdag blev det.
Han sa att han såg på papprena att jag och alec BARA va 23 i år, han tyckte att det va ungt och vet ni vad han sa till mig??? Han sa att "ni fyller ju 23 i år, men ja huvudsaken är ju att man kan älska sitt barn o att man visar det för dom känner ju det"
vad fan menar han med det? menar han att man inte kan älska sitt barn bara för att man är 23.
Jag hade inte älskat Alma mera om jag hade varit 35. Jag blev så jädra arg, jag fattar liksom inte vad han hade med det att göra. präst-------.
bra start på dagen.
på tal om något annat så kommer min kära kusin hit ikväll o ska klippa mig, vill förnya mig lite vet inte vilken frisyr jag vill ha:

dom är så snygga allihopa men  jag vte inte vilken jag vill ha.
Och i dag är det bada dag för lilla alma vi ska fylla upp badbaljan o plaska lite annars står det bar städning på schemat.

Så såhär kommer min dag att se ut...=)
Ha det bra så hörs vi puss o kram.

en liten mimmi.....

denna lilla skönheten va jag o hämtade det idag. En äkta exotic  (lugna hon va BILLIG)
Hon och hennes bror föddes o fick leva i en källare till det var en kvinna som tog hand om henne, men denna kvinnan hade 9 katter och 2 hundar så hon ansåg att hon inte hade tid för henne, så vi tog med henne hem. Hon är lite blyg av sig men det ska vi nog ändra på tror jag. Min mamma hade en katt som såg precis ut som mimmi. Hennes täckning kallas smoke nånting tydlige ovanlig......=)

är hon inte söt så säg....=)
ha det bra puss å kram

RSS 2.0