ok jag erkänner

att jag har varit väldigt dålig på att blogga men jag vet inte riktigt varför jag inte gör det, antagligen för att jag inte orkar=)
idag har alec inte varit hemma på hela dagen så idag har det varit väldigt tyst här hemma, jag hra ju vant mig vid att han är hemma o sen helt plötsligt så är han inte de. men men sånt är livet det är bara att bita ihop o se glad ut....=)
till helgen planeras det att göra en tripp till syster b i lund o sova hos henne o hennes sambo andre, vi tänkta att vi skulle grilla lite på fredagskvällen o sen på lördagen så bär det av till nått shoppingcenter någonstans vet inte vilket ännu.
Det ska bli riktigt skoj tycker jag. jaja nu vet jag inte mera vad jag ska skriva om men här kommer lite bilder på min lilla sessa....=)


jag kan inte fatta att detta lilla charmtrollet är mitt, mitt alldeles egna...=)
okej o lite alecs med då...=) gud såjag älskar denna lilla tösen det är helt obeskrivligt hur mycket alltså..=)
ja ja men ha de så bra så hörs o syns vi.

mammas lilla ängel.

hej på er. idag är min lilla ängel redan  6månader är det inte helt otroligt??? fattar inte vad tiden har tagit vägen riktigt.

mammas lilla ängel. Vi var på 6 månaders kontrollen i måndags  och allting var helt ok inga problem med nått.
Det var ju skönt att veta att man gör ett bra jobb...=) Idag har vi även fått en fin present i brevlådan från moster bettan från lund, i paketet va en JÄTTE fin skarfs med hello kitty skit söt är den..=)även ett jätte fint kort med en 50 lapp i som skulle ner i almas spargris och där hamnade den direkt. Vi överraskade även bettan i dag jag o alec, hon flyttade ju i lördags så vi ahde bestämt att vi skulle städa lägenheten nu till helgen, bara det att jag o laec fick ett ryck idag så nu är den färdig städad så att nu behövs det ingen städning i helgen, när vi ringde o talade om det så trodde hon inte på oss hon trodde att v skojade med henne men tillslut så trodde on på oss o blev JÄTTE glad o även lite chockad...=) kul när jobbet man gör blir så uppskattat. ja ja nu har lilla sessan somnat så nu blir det lite mys i soffan.
ha de bra så hörs o syns vi puss o kram.

lite uppdatering.....

barndopet gick galant, alma va jätte snäll sa inte så mycket hn va jätte trött när vi va framme i kyrkan så jag trodde att hon skulle vara jätte tjurig, men nej fick hon bara ha nappen så gick det jätte bra.
här kommer lite bilder från dopdagen som min kusin z tog med si kamera:

detta va lite smakkprover hi hi..
ja ja det blev en väldigt lyckad dag..=)
ha de bra puss o kram så ses o hörs vi.

färgat hår? brunt eehhh nej det kan man inte säga.

hej på er alla där ute.
Nu ikväll så har jag färgat mitt hår men inte fan blev det brunt i allafall, nej mörk lila kan man nog
mera kalla det.inte riktigt nöjd med resultatet men jag får se hur de ser ut i mån idags ljuset annars så får jag ju fixa en ny färg att slänga i, det lustiga är ju att det står guldbrun på paketet men de är det inte kan jag tala om.
I morgon så blir det att förbereda inför söndagen försöka att duka upp så mycket som det bara går så att man slipper de på söndag, då kan man gå här hemma o göra sig i ordning i lugn och ro utan att man behöver att stressa. Skönt.
Jag tycker att detta ska bli jätte kul att hon äntligen ska få döpas lilla sessan vi har ju alla väntat på det et tag eller???
hoppas bara att hon inte är gnällig så att det blir jobbigt i kyrkan men de tro jag inte. hon brukar ju inte vara det men det skulle inte förvåna mig bara för att det är en sån dag som det är.
Idag har jga o lilla sessan varit inne i stan med mormor cina o moster bettan, moster bettan skulle hitta kläder tills på söndag vilket hon lyckades med Väldigt bra får jag lov att säga, Du kommer att bli jätte fin syster yster=)
Själv hittade ja inget men däremot till alma hittade jag hur mycket sött som helst så det blev lite fina sommakläder till henne, hon har ju verkligen inga kläder innan den stackare....=).Det är livsfarligt att gå in i en affär nu när alla dessa söta klänningar o kjolar har kommit i nu inför sommare det finns ju så mycket som man vill ha, jaja man kan ju inte köpa allt här i världen...=) Ja ja nu får det bli lite mys i soffan innan lilla sessan somnar igen..=) puss å kram så ses o hörs vi.
Ha det bra återkommer med info från dopet o kankse till och med lite bilder vem vet??

nu är jga här igen

hej.
jag har tyvärr blivit väldigt dålig på att komma ut på bloggen o blogga men här kommer ett inlägg...=)
Den sista tiden ha de inte varit så mycket.Vi var hos doktorn i tisdags i karlskrona med alma på ett åter besök.
LÄkaren sa att hon var jätte FIN, och att hon var HELT friskt, så nu har vi slutat med medicinerna så jädra SKÖNT.
Nu på söndags så är det ju barndop och min goda granne har fixat en lokal till oss, Tack så mycket grannen...=)
Så nu ska det vara dopmat o kaffe på loftet i asarum istället mycket bättre än svängsta kyrka eller vad tycker ni?
I går var almas moster på besök vi hade det mysigt i regnvädret o åt lite pannkakor o alma o bettan mös riktigt mycket. och som alltid när hon är här så lyckas hon med kameran så givetvis så snodde jag dom av henne, men ni behöver inte säga nåt...=)

Här sitter lilla sessan i sin nya fina gåstol. Jag trodde att hon skulle vara för liten för att sitta i den nu men jisses vad hon härjar, hon har kommit på hur man ska göra och hon kommer faktiskt framåt tro det eller ej.
Ja ja ha de bra så hörs o syns vi. puss o kram

RSS 2.0