ingen vanlig dag för det är almas födelsedag.....

hej på er.
i dag fyller alma 1 år, jag kan inte fatta att hon är så stor, men kalas står på schemat, två tårtbottnar är klara så nu återstår det bara 2 till. hon är i full gång att leka med sin present hon fick en giraff från fischer price som spelar o man ska stoppa in bollar i munnen så låter den olika ljud, jätte söt är den, just nu sitter hon o trycker igång den sen diggar hon till musiken...=) skit söt.
Grattis mammas lilla älskling på 1 årsdagen.....

jobba i kväll....

hej på er här sitter jag o lilla snäckan har precis somnat, jag ska börja jobba kl 15 idag till 21,15
helt okej bara jag får för mig att städa nu innan så att det är fint när man kommer hem. jag är ledig i helgen men då vill jag fan inte städa. Tror att vi ska till karlskrona o hitta en födelsedagspresent till Alma som fyller 1 snart.
ja ja nej nu ska jga ta mig en sväng med dammsugaren.... ha d bra
mammas lilla tokunge...=)

jobb och dagisplats......

hej på er det var ett tag sen jag tog tag i att skriva men nu är jag här.
Denna veckan har hag börjat jobba helt känns helt okej, ialla falll denna vecka ledig två dagarn nästa vecka blir tuff jobba helgen nu sen HELA veckan men det är bara att bita i det sura äpplet =)
jag har fått roliga arbetsuppgifter i alla fall, jag har hand om finkem det vill säga schampo duschcreme bindor hårfärg men även barnmat och blöjor, det plockar jag och beställer så det känns jätte kul.
Jag har försökt få info om almas dagisplats nu i veckor man skulle få besked två månader innan aktuellt datum ocj alma skulle ha inskrivning den 25 november och vi hade inte hört något. i onsdags så ringer jag dit igen mne hon ringer upp efter ett tag för som vanligt så var hon inte anträffbar. den 13 januari får hon en plats här i korpadalen jag skrev in henne när hon var 2 månader gammal, nästa gång ska jag skria in barnet smma dag som den föds. ja ja ha de bra så ses och hörs vi puss o kram

RSS 2.0