lite seg av mig....

hej nu är jga här igen lite seg att skrivca nu förtiden men men det finns ju annat att göra än att sitta vid datorn.
idag har varit en mys dag vi var först inne i stan en runda hittade lite till bulan men även ett par byxor en kofta o en kjol till mig men inget till älsklingen, han hittade inge speciellt sa han...=)
Sen efter det så körde vi till mörrum till alecs syster o tog en kaffe, sen bor min morbror granne med dom så vi gick dit med en runda när vi ändå var där och där blev det korvgrillning mums. Så nu är vi hemma igen ligger framför tv o bara myser lite. Lilla bulan ligger uppe o snussar i sin säng. Hon har blivit så jädra tjurig när hon ska sova nu så vi tittade io kände i hennes mun o ja visst är det två bissingar på väg så däe har vi anledningen till att hon är tjurig.
hon är redan 8 månader vart har tiden tagit vägen jag fattar inte det, men det är ju nu det händer så mycket hon utvecklas för varje dag som går de är så mysigt att se..=)

Jag kan inte fatta att hon har blivit så stor min lilla bulan..=)
Helt underbar unge o det värmer i hela kroppen när man hör mammammamma......
från henne lilla mun....=) Att man kan älska en människa så det är helt ofattbart.
Imorgon blir det inte så mycket planer under dagen men sen på kvällen så ska vi till babsan på middag för att hon har fyllt år. Det ska bli gott. Undra vad hon bjuder på för gott denna gången..=)

hej

hej nu var det jädra ett tag sen man skrev något, men jag har inte haft lust eller ork att skriva.
Nu har det hänt en del både med tomten o lilla sessan. Halva muren på framsidan är uppe väntar på resterande sten så att man kan lägga restan. Hela huset är snart färdigmålat och baksidan är lite utplanad nu.
Alma har tagit sig lite framåt med krypning men det går mest baklänges men snart är det nog framåt hon sticker. Hon har börjat med dom ljuden som är bäst i hela världen mammamama.....
och även lite dadddada det låter som om hon säger både mamma o pappa...=) hur härligt som helst.
Nu är det snart östersjö då kommer bettan äntligen hem...=)
Vi har bestämt att vi ska uto festa en av dagarna o det blir på fredagen tillsamman men dom underbara teres o david dom är ju hur goa om helst så detta blir nog alldeles kanon kan jag tro. Morfar ska vara barnvakt. han sa att han ville hellre vara hemma med alma o mysa istället för att dricka öl på fredagen, för det kan han göra alla andra dagarna, det tyckte jag va lite gulligt, så jag kan se dom framför mig i soffan morfa ligger med alma på magen o båda två liller o snarkar hi hi.........

det kmmer att gå alldeles utmärk det är verkligen morfars lilla flicka hon kan nog få morfar precis vart hon vill...=)
Så på fredag så blir det lite vin o även lite baja päron, Jag fick en baja päron av mina snälla föräldrar när vi var i stan häromdagen tack så mycket...=)
nej nu ska jag göra lite nytta man måste ju göra det med..=) ha de bra så ses o hörs vi.

RSS 2.0