ingen härlig morgon...

vad är det västa som kan hända när man ligger o sover så gott på morgonen..? JO att telefonen ringer och väcker en jag tycker att det är fruktansvärt....=(
Det var asarumsförsamling som ringde mig, "det har tyvärr uppstått ett problem angående ert dopkaffe den 10 maj."
Jaha säger jag vadå? Jo det är ju så att vi ska ha vår stora vårfest det datumet i den lokalen som ni ska vara i så tyvärr kan inte ni vara där. Nehe säger jag men alltså du sa ju att det var ledigt när vi bokade. Jo men nu är det ju vår stora vårfest som ska vara där. Ja och vart tycker du att vi ska ta vägen? Ja i svängsta va det ju ledigt? Men det är ju en bit att köra för alla oss. Ja men då ringer jag till pingstkyrkan o kollar med dom sen hör jag av mej igen.
Sen  har hon inte ringt igen men jag hoppas att hon gör det snart för jag menar 1 och en halv vecka innan vart tror hon att jag ska få tag på en lokal nu för nånstans???
åååå varför kan inte allt bara flyta på, jag vill inte flytta på mig bara för deras jävla fest jag hade ju bokat det först men det skiter ju dom i........... VIKLEN HÄRLIG MORGON. Ja vill ju vara där fan vill ju inte ligga o köra till svängsta..... vilken krabb med denna lilla damen när hon ska döpas, första försöket inlagd på sjukhuset, andra försöket ingen lokal.

lite updatering från helgen som har varit

hej på er.
I helgen så har alma varit hos sin mormor o morfar. Jag o alec har varit på tacoskväll hos bettan. Det blev lite dricka och dessutom lite singstar. Det var jätte trevligt, och gott...=) senare på kvällen så blev det harrys.
Dom sista gångerna när jag har varit på harrys så har jag haft jätte tråkigt och det har varuit så mycket folk o klibbigt, menm inte i lördags då hade jag SKIT KUL. verkligen men jag hade ju lite dricka i kroppen med om man säger det...=) hade tyvärr inte kameran med mig så jag kan tyvärr inte komma med bilder. Sån är jag med min kamera har aldrig den med mig när det händer nåt kul. Igår var de en mys dag alma va med mormor o morfar i mörrum kom på eftermiddagen.. DÅ VAR HON RIKTIGT EFTERLÄNGTAD.
detta har varit min helg åter kommer kankse senare ha de bra alla så hörs o syn ´vi

åå vad man kan bli arg

jag kan anse att om man inte vill att folk ska läsa ens blogg då tycker inte jag att man ska ha någon.Vem som helst kan ju komma in på nåt vänster på en blogg man sitter i klickar lite hittar lite olika men inte tusan kan man bli så jädra arg o förbannad för att folk läser den. SLUTA BLOGGA om ni tycker att det är ett problem att folk läser.
Ja ja nu ska man inte vara arg en så fiiin dag vi har haft i dag. Jag alec o lilla alma har varit hemma hos almas mormor suttit o pratat lite solat lite. SKÖNT. Hoppas att det blir varmt o soligt i morgon också.
här kommer  bilder på mammas lilla sessa:
här är mina tre älsklingar...=)
Sessan ligger i sängen och sover o pappa ligger i soffan o sover själv sitter jag och fördröjer lite tid.
Ja ja snart börjar det en film på tv som jag ska försöka att titta på. Ha de bra så hörs o syns vi puss o kram.

en sån fiiin dag.

hej på er...
ja jag vet att jag är dålig på att skriva här men man har lite annat att göra om dagarna...=) men jag ska försöka att bli bättre. idag ska jag o alma ut o gå en sväng vi ska upp till asarum för att hon ska vägas i dag. Hoppas att hon har gått upp lite till, hon gick ju ner lie när vi låg på sjukhuset. ja ja annars står det inte så mycket på schemat gå lite tidigare o ta en glass i det sköna vädret kanske vi får väl se nu ska jag hoppa in i duschen medans lilla sessan fortfarande sover så sött. ha de bra alla så hörs o syns vi. puss o kram.

en liten utflykt

hej hopp....
Idag har vi varit en runda på ikea. Vi behövde inget speciellt men vi ville ut på en lite utflykt istället för att bara sitta hemma. Det blev lite inköp bland anat lite värmeljus en klassiker.Men sen hittade vi även en fin barnmatstol till lilla sessan som vi inhandlade

Fin va? den ser lite roligare ut en den vita. ja ja nu blir det mys i soffan med familjen ha de bra så hörs vi puss o kram.

ensamt

hej på er där ute, här sitter jag med min kopp kaffe alldeles ensam och lilla alma ligger i mammas säng och snussar.
Alec har ju varit med oss i två veckor nu, han låg med på lassarettet så nu känns det jätte tomt att inte han är här...=(
Det känns som om jag har ring runt halva sverige i dag. Alec skulle ha en tid till samarite för provtagning för hans sköldkörtel och se om han äter rätt dos medicin, sen skulle vi ha en blankett från försäkringkassan sen skulle jag ringa till distriktsköterska och boka en ny tid till alma för vi låg ju i karlskrona när hon skulle varit där och sist men inte minst skulle jag boka en ny tid till dopet men dom öppnar inte förräns kl 10 så jag får vänta lite till. Men dessa telefon köerna är ju så tråkiga så man kan spy på dom. när jag ringde till försäkringskassa så var det 229 st i kö oc jag låg SIST. Hur trött blir man inte då???? Men tro det eller ej det gick ganska snabbt ändå.
igår va syster yster här med sin pojkvän tog en fika kelades lite med alma det var mysigt. Jag fattar inte hon lyckas altid ta så fina bilder på alma men så fort jag kommer med kameran så blir dom inte als lika bra fattar inte det.
här är några smakptover som jag har snott av syster:


vilken go unge alltså, så här goa bilder får aldrig jag på henne men det är bra när man kan sno dom från andra...=)
Idag står det inte så mycket på schemat ut o gå en sväng med vagnen o hunden annars är det inte planerat får väl se vart dagen drar hän.
Ha de bra alla så hörs vi kramar på er alla.

äntligen

hej på er nu sitter vi här har ätit lite mat och gått en promenad i det sköna vädret. Alma ligger och sover. Idag har hon skrattat och jollrat som tusan det är så guda skönt att se detta det värmer hela min kropp. snart ska vi få besök av almas ´faster johanna, ha de bra så hörs vi pussar o kramar.

min lilla sessa hoppas att hon aldrig mera kommer att bli såhär sjuk...=(

RSS 2.0