snacka om att ha ont....

i hela kroppen. Idag  har det stått målning på schemat, det blev ganska fint väder så att vi fixade barnvakt o ha målat o målat hela långa dagen. Det känns i nacke o armar, den rörlsen man har när man målat är inte att leka med så man känner sig lite lätt mördad i hela kroppen. lilla sessan ligger o sover o här kommer en bild på henne
Snacka om skön ställning:)


hon är för god mammas lilla sessa=)ha de bra. puss på er.

lite bilder med den nya kameran

här kommer lite bilder på mammas lilla ängel:hon är mammas lilla sötnos.

hej hopp

hej på er.
Idag har vi varit på "lillebror" alex skolavslutning, jätte mysigt sen efter kyrkan så va vi o tog en liten frukost tillsammans, sen följde vi även med hem till mamma. Sen har jag äntligen köpt mig en ny kamera för den vi hade innan va HELT kass och det har den varit i stort sett ända sen vi köpte de. Den är lite över 2 år vi har knappt använt den med tanke på att jag alltod glömmer kameran hemma när det väl händer nått kul men ändå så är den helt cp. Så vi var o köpte oss en samsung L210 slimmed to perfection stod de på kartongen den är ganska lite o söt...=) jag är nöjd med dagens inköp..=) nu blir det lite mys i soffan är ganska trött i dag. Men ha en underbar fredag kväll så hörs o syns vi.
GRATTIS david o Theres till en helt underbart söt lite nellie, hoppas att vi får träffa henne snart, hon kom ju lite oväntat hon skulle ju inte komma  förräns den 18, Men hon vill komma nu...=)
puss o kram.

planeringen sket sig

hej på er.
Nu kommer äntligen lite uppdatering.planeringen sket sig idag, jag började att måla på huset igår hann rätt långt tycker jag, men planeringen va ju att fortsätta idag men om ni tittar ut så ser ni att det sket sig jag HATAR regn.
Nu ligger sessan o sover gott i pappas säng. Helgen va helt KANON tack bettan för en underbar helg.
På fredagen när vi kom dit fixade bettan god mat o ett glas vin o killarna tog en varsin öl.på lördagen var vi på entré i Malmö helt underbart köpcenter om jag får lova att säga jätte mysigt o trevligt med mycket affärer, man kan ju säga att det gick en hel del pengar den dagen...=).
Vi  skulle ju egentligen åkt hem på lördagen men så blev inte fallet, vi stannade till på söndagen och även söndagen bjöd på äventyr, vi var på ikea i malmö hitta lite små skit, så stannade vi till på bauhause, hittade inget kul. Vi sprang bara inom o skulle kolla lite priser på marksten. Sen åkte vi hem o jag åkte och hälsade på min mamma, det var ju min första morsdag=) jag fick en parfym =). Sen i veckan här har det inte hänt så mycket. Idag har jag städat lite så nu sitter jag o njuter av en god banan och kiwismoothi det tycker jag att jag förtjänar.

här är en lite konstig men rolig bild på alma från besöket hemma hos moster i lund.
Snacka om scaryface....=) men ändå så söt.

RSS 2.0